Kamera rendszerek kiépítésénél a kis egy kamerás rendszerektől, egészen a komplex sok kamerás rendszerekig vállaljuk, akár munkaidő nyilvántartós beléptető rendszerrel kombinálva.
A kameraképek rögzítését PC alapú rögzítőkkel, vagy Önálló Digitális Rögzítökkel (DVR) oldjuk meg. Ezek a rendszerek akár folyamatos 24h rögzítésre, akár mozgás alapú rögzítésre is alkalmasak. A tárolt időintervallum ezeknek, illetve a rögzítésre használt winchester méretétől függ. Felhívjuk figyelmét, hogy előírás szerint max. 3 napig tárolhatók a rögzített képek. A megfigyelt területnél jól láthatóan el kell helyezni az erre vonatkozó feliratokat (természetesen ezeket a feliratokat a rendszerhez biztosítjuk).
A rögzítők a felvételek törlését automatikusan elvégzik, vagy beállított idő után, vagy amikor a háttértároló megtelt, a legrégebbi felvételek törlődnek. A DVR-ek kimondottan erre a feladatra kialakított un. Célhardverek. Általában (olcsóbb kategóriákat kivéve) VGA csatlakozóval (bármilyen PC monitor csatlakoztatható rá), LAN csatlakozóval (interneten és helyi hálózaton távlekérdezhető a felhasználónév és jelszó ismeretében) rendelkeznek.

Figyelem! A jó képminőséghez megfelelő felbontású kamerát (általában 700 TVL), és megfelelő rögzítési sebességű DVR-t kell választani!

Tegnap még újdonságnak számító, mára már elterjedt IP alapú kamerarendszer kiépítése is elérhető árkategóriába került.
A kamerák egyéni IP címe közvetlen elérhetővé teszi a továbbított képet bárhonnan a világhálón keresztül!

Érdekli a dolog? Hívjon bátran bennünket. Választ adunk minden kérdésére!
PROFI VAGYONVÉDELEM 2015 I Telefon: 30-267-0749 I profivagyonvedelem@gmail.com